Διπλή νίκη για την ΑΕ Αγ. Παρασκευής στο volley στις 14/4/13

Πέμπτη συνεχόμενη και αναμενόμενη νίκη για τις παγκορασίδες της ΑΕΑΠ για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ. Στον αγώνα με τον τελευταίο βαθμολογικά ΠΑΠΑΓΟ κέρδισαν και τα 3 σετ και μάλιστα τα δύο πρώτα με σημαντική διαφορά. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό της οδού Νότου που αποτελεί την έδρα της ΑΕΑΠ, το απόγευμα της Κυριακής 14/4/2013.

Τα σετ:   25-5,       25-11      και       25-18

ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ       3 – 0

Η Αγία Παρασκευή βαθμολογικά βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο, αφού η συνάντηση με την ΠΑΛΛΗΝΗ είχε αναβληθεί. Την προσεχή Κυριακή 21/4 αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟ.

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Βοηθός προπονητή: Σπύρος Τσέρτος

Παίκτριες:  Αντωνελάκη Αντριάνα (αρχηγός), Γκίκα Νεφέλη, Αγγελή Αριάννα, Παραμανίδη Βούλα, Μαλανδράκη Ιωάννα, Μωραΐτη Αγγελική, Ζγουμποπούλου Ιωάννα, Μάνθου, Παπανικολάκη Νέλη, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Θωμοπούλου Νικολέτα, Καραλά Δέσποινα.

———————————————————————

—————————————————

7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν οι παμπαίδες  μέχρι τώρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ με την χθεσινοβραδυνή επιτυχία επί του ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΄΄ Ο ΦΟΙΒΟΣ΄΄-1.

Ο αγώνας έγινε στο κλειστό της Νότου την Κυριακή 14/4/13, όπου έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και φάνηκε η υπεροχή των αγοριών της Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά τα σετ:   25-15,       25-18       και      25-19

ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΄΄ Ο ΦΟΙΒΟΣ΄΄-1                   3 – 0

 Οι παίκτες του ΦΟΙΒΟΥ προσπάθησαν αλλά δεν κατόρθωσαν να ανακόψουν τη φόρα της Αγίας Παρασκευής και οδηγήθηκαν στην ήττα. Επόμενος αγώνας για την ΑΕΑΠ είναι το Σάββατο 20/4 με τον ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ -1.

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Βοηθός προπονητή: Σπύρος Τσέρτος

Παίκτες: Παύλου Νίκος (αρχηγός), Παππάς Αποστόλης, Νικόλαρος Αντρέας, Ηλιόπουλος Δημήτρης, Μαρούτσης Γιώργος, Τραντάς Νίκος, Τραντάς Χάρης, Λαφάρας Αναστάσης, Αρβανίτης Οδυσσέας, Σπανόπουλος Ανδρόνικος, Αποστολόπουλος Νίκος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης.

14042013705