Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 22/10

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν3852/10  όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 22.10.2024 ημέρα Τρίτη  και ώρα 16:00  με θέματα:

  1. Έγκριση 8ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2024 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2023 του πρώην ΝΠΔΔ «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  3. Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2023 του πρώην ΝΠΔΔ «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  4. Έγκριση ή μη αιτούντων στο πρόγραμμα απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη και τον δημοτικό φόρο (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Α. Γάκη).
  5.  Λήψη απόφασης για την επιλογή χώρου για τη διεξαγωγή δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αποκλειστικά με θέματα Παιδείας (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης).
  6. Λήψη απόφασης για συμμετοχή αντιπροσωπείας στη Ρόδο για το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στις 7-9/11/2024 και έγκριση δαπάνης (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης).
  7. Έγκριση ή μη, επιστροφής χρηματικού ποσού σε οικογένειες του Δήμου μας, που αφορά σε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Λογοθέτης).
  8. Λήψη απόφασης έγκρισης διαγραφών βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος
    2024-2025 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Λογοθέτης).
  9. Λήψη απόφασης για εγγραφή και επανεγγραφή βρεφών και νηπίων για το
    σχολικό έτος 2024- 2025 (6η φάση) (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Λογοθέτης).
  10. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών ειδικής Επιτροπής Επαναξιολόγησης
    αιτήσεων απαλλαγής ή επαναπροσδιορισμού τροφείων για το σχολικό έτος 2024-2025  (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Λογοθέτης).
  1. Λήψη απόφασης περί κοπής ή μη δένδρου οδός Πελοποννήσου 7 (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης).
  2. Λήψη απόφασης για πρόσθετες ρυθμίσεις στάθμευσης επί της οδού Υψηλάντου, στο τμήμα της από την λεωφόρο Μεσογείων έως την οδό Σουλίου (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης).
  3. Λήψη απόφασης για παραχώρηση οικογενειακών τάφων (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης). 

     

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.