Κλειστή θα είναι σήμερα και για τις επόμενες ημέρες η παιδική χαρά της πλατείας Άη Γιάννη λόγω εργασιών αντικατάστασης ενός παιχνιδιού

Ενημερώνουμε τους δημότες πως λόγω εργασιών, κλειστή θα παραμείνει από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες η παιδική χαρά στην πλατεία Άη Γιάννη.
Συγκεκριμένα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης ενός από τα παιχνίδια της παιδικής χαράς το οποίο υπέστη φθορές λόγω βανδαλισμών και θα αντικατασταθεί από ένα νέο. Παράλληλα γίνονται και εργασίες επισκευής του δαπέδου, τοπικά.
Η παράδοση της παιδικής χαράς στο κοινό, αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη 23/10.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.