Αγία Παρασκευή: Μεθυσμένος ιερέας γύρισε σπίτι χωρίς ράσο και σταυρό – Τον έδιωξε η παπαδιά

Αναστάτωση προκλήθηκε (12/10) το βράδυ του Σαββάτουσε περιοχή της Αττικής εξαιτίας ενός καυγά, σε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, ανάμεσα σε έναν 63χρονο ιερέα και την 49χρονη πρεσβυτέρα του.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, ο ιερέας είχε πάει σε εκδήλωση Μητρόπολης και στη συνέχεια μαζί με άλλους κληρικούς και πιστούς διασκέδασαν σε συγκεκριμένο κέντρο της περιοχής, με αποτέλεσμα ο ίδιος να επιστρέψει σπίτι του αργά το βράδυ.

Προς μεγάλη έκπληξη της Πρεσβυτέρας, ο Παπάς επέστρεψε τύφλα στο μεθύσι, τρεκλίζοντας στο ασανσέρ και στο διάδρομο της πολυκατοικίας, ενώ όπως αναφέρει μαρτυρία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, δεν φορούσε τα ράσα του (ένα κοντόρασο χωρίς γιακά) ενώ έλειπε και ο Σταυρός του.

Στη θέα του άνδρα της, η 49χρονη πρεσβυτέρα ξέσπασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος καβγάς ανάμεσά τους, και παρά τη μεσολάβηση της κόρης τους η ίδια τον έδιωξε από το σπίτι τους.

Πηγή: ekklisiaonline.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.