Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Σε βλάβη από έργο ιδιώτη η συσσώρευση νερών και λάσπης στην Ειρήνης....

Σε βλάβη από έργο ιδιώτη η συσσώρευση νερών και λάσπης στην Ειρήνης. Σε εξέλιξη ο καθαρισμός της περιοχής

vlavi eirinis – 7

Ενημερώνουμε τους δημότες πως η σημερινή εικόνα της συσσώρευσης νερών και λάσπης επί της οδού Ειρήνης, στο τμήμα μεταξύ Πελοποννήσου και Μακεδονίας, οφείλεται σε βλάβη που προκλήθηκε από οικοδομικό έργο ιδιώτη.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενημερώθηκαν σχετικά και έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να συντονίσουν την αποκατάσταση του προβλήματος.
Ήδη με ευθύνη του ιδιώτη που προκάλεσε τη ζημιά και υπό την επιτήρηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού της περιοχής, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.