Αγ. Παρασκευή 2-0 την Δάφνη Παλαιου Φαλήρου

Μετά από δυο αγωνιστικές η Αγία Παρασκευή επέστρεψε στις νίκες αφού στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στο γήπεδο Νότου επικράτησε με 2-0 της μαχητικής και επικίνδυνης Δάφνη Παλαιου Φαλήρου.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Έκτορας Πατρίκιος που βρήκε δίχτυα δυο φορές και συνέβαλε τα μέγιστα στη νικη της Σαντα που βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με το Ηράκλειο και την ΑΕ Χαλανδρίου (έχει ματς λιγότερο). Στο 64’με πέναλτι ο Ε. Πατρίκιος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή 1 αργότερα να γράφει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Θωμογλου με βοηθούς τους Νικολάου και Κολοσουσα.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Κουσάνας) Κουντουρας, Πατρίκιος Γ., Αλικαι (58′ Ντάβος), Χαντζής, Μαλέλι, Τζελη, Χατίγια (69′ Χρόνης), Στυλιανόπουλος, Μουζος (85′ Σπυρόπουλος), Πατρικιος Ε. (85′ Μήτσης), Σινομάτι.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιαννης Ντακουρης) Δημόπουλος, Δερμιτζάκης (80′ Ζεππος), Παλλας, Γιεσίλι, Χριστόπουλος (85′ Ποτουρίδης), Μπαρμπουνης (65′ Βλαχάκης Ι.), Ποζιδης (80′ Ιωαννίδης), Μαρκυγιαννης (80 ‘Ζαχαρίου), Τουφεξιδης, Βλαχάκης Ε., Κωνσταντινίδης. 

Πηγή: soccerlive.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.