Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Ξεκινούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Εργαστηρίων Τέχνης την Τρίτη 1/10

Ξεκινούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Εργαστηρίων Τέχνης την Τρίτη 1/10

Έναρξη εγγραφών από αύριο Παρασκευή 27/9

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου ξεκινάει η λειτουργία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την περίοδο 2024-2025.

 Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από αύριο Παρασκευή 27/9 και ώρα 10 το πρωί στον παρακάτω σύνδεσμο demos365agpar.intellisoft.gr.

Τα Εργαστήρια Τέχνης τα οποία φέτος συμπληρώνουν 39 χρόνια συνεχούς και πολύ επιτυχημένης λειτουργίας, δίνουν τη δυνατότητα σε ενήλικες και παιδιά να μυηθούν στα μυστικά ενός ευρύ φάσματος  τεχνών και να ξεδιπλώσουν τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα.

Ειδικότερα στα τμήματα ενηλίκων θα λειτουργούν  Εργαστήρια Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Υποκριτικής-Αυτοσχεδιασμού, Ιστορίας της Τέχνης, Κοσμήματος, Ψηφιδωτού, Φωτογραφίας, Χαρακτικής και Μεταξοτυπίας, για ηλικίες από 18 ετών και άνω. Επίσης προσφέρονται εκπαιδευτικά προγράμματα Γραμμικού Σχεδίου και προετοιμασίας ΑΣΚΤ-ΤΕΙ-ΑΕΙ, για σπουδαστές από 16 ετών και άνω.

Τα Παιδικά Εργαστήρια Τέχνης απευθύνονται σε παιδιά από νηπιακής και προνηπιακής ηλικίας, ανάλογα με το πρόγραμμα, και περιλαμβάνουν μαθήματα ζωγραφικής, γλυπτικής, θεατρικού παιχνιδιού αλλά και κατασκευές.

Πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, τα ωράρια, αλλά και το κόστος συνδρομών δείτε εδώ: https://www.agiaparaskevi.gr/portal/o-dimos/ergastiria-texnis

Με αφορμή την έναρξη των Εργαστηρίων Τέχνης ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«  Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των εργαστηρίων τέχνης του Δήμου μας! Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας, να συμμετάσχουν σε αυτό το ταξίδι δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής έκφρασης. Τα εργαστήριά μας αποτελούν έναν χώρο όπου οι συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από το επίπεδο τους, μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να πειραματιστούν με νέες τεχνικές και να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Σας περιμένουμε για άλλο ένα εκπαιδευτικό «ταξίδι» στον μαγικό κόσμο της τέχνης». 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ.

210 6016626 από Δευτέρα έως Παρασκευή 13.00-21.00

Διεύθυνση:Σπάρτης 1

email: artpaodap@gmail.com

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.