Σε συνεχή εγρήγορση οι υπηρεσίες του Δήμου για την όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση των πολιτών από τα εκτελούμενα έργα στην πόλη

anakoinwsi paidikoi – 3

Με  αφορμή τα υπό εξέλιξη έργα κατασκευής δικτύων για την τοποθέτηση οπτικών ινών σε διάφορες  περιοχές της πόλης, σε συνδυασμό και με την υλοποίηση της ασφαλτόστρωσης στην οδό Ειρήνης, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, αναγνωρίζοντας, τη σημαντική όχληση που προκαλείται στους πολίτες, επισημαίνει τα εξής:

  • Τα έργα τοποθέτησης οπτικών ινών κρίνονται επιτακτικά τόσο από την κεντρική διοίκηση, όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς είναι πλέον αναγκαίο, η χώρα να καλύψει το χάσμα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο έως το 2027, στον τομέα του εκσυγχρονισμού των τηλεπικοινωνιών. Με δεδομένο ότι η Ελλάδα μέχρι σήμερα είχε παρηκμασμένες υποδομές, απαιτείται η αναβάθμιση των ταχυτήτων του διαδικτύου, για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών.
  • Ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με  τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και μέσω σχετικών επιστολών, τις έχει καλέσει να ολοκληρώσουν τις παρεμβάσεις τους το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση πριν ξεκινήσει το οποιοδήποτε έργο από τη δημοτική αρχή, προκειμένου να μην χρειαστεί να επανέλθουν και με νέες επεμβάσεις, με εξαίρεση τις περιπτώσεις σοβαρών βλαβών.
  • Τα έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Ειρήνης κρίθηκε πως είναι απολύτως αναγκαίο να ξεκινήσουν άμεσα, χωρίς άλλες χρονοτριβές, λόγω της επικινδυνότητας του οδοστρώματος.

Αντιλαμβανόμαστε πως η όχληση και η ταλαιπωρία των δημοτών, των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών, είναι μεγάλη κατά τη φάση εκτέλεσης των έργων.

Ζητούμε την κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι επιδίωξη και μέλημά μας, είναι να ολοκληρωθούν τα έργα το συντομότερο δυνατόν και για το λόγο αυτό τα σχετικά συνεργεία εκτελούν εργασίες με εντατικούς ρυθμούς, υπό την επίβλεψη της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.