Γ. Σταθόπουλος: Νέα απρέπεια του κ. Μυλωνάκη

Σε μια μείζονα πολιτική απρέπεια προέβη ο κ. Μυλωνάκης στην συνεδρίαση απολογισμού της Δημοτικής αρχής 2023.

Εκεί, είπε αιφνίδια, ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έκανε παράνομες συνδέσεις ΔΕΔΗΕ και ότι «η ιστορία ξεκινάει από την εποχή του κ. Σταθόπουλου, έχει αναλάβει εισαγγελέας και θα κληθούν και οι πρ. Δήμαρχοι, ώστε να διερευνηθεί ποιος έδωσε εντολή να γίνουν αυτές οι συνδέσεις».

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Μυλωνάκης, χωρίς να ενημερώσει κανέναν και χωρίς να έχει γίνει κλήτευση και διερεύνηση του θέματος έβγαλε δημόσιο πόρισμα ρευματοκλοπής από εργαζόμενους του Δήμου, με εντολή Δημάρχου!

Ειλικρινά, λυπάμαι για την τοξικότητα του όπως και για το γεγονός ότι, δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά.

17η Σεπτεμβρίου 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.