Ο καθιερωμένος Αγιασμός στο 1o ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής θα γίνει την Τετάρτη 11-9-2024 και ώρα 9.00 πμ.

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας την Τετάρτη 11-9-2024 και ώρα 9.00 πμ. Μετά το πέρας του αγιασμού οι μαθητές θα ανέβουν στις αίθουσες διδασκαλίας όπου θα τους μοιραστούν τα σχολικά βιβλία γενικής παιδείας. Επιπλέον, θα υπάρξει μια πρώτη ενημέρωση για το φετινό πλαίσιο λειτουργίας του σχολείου και στην συνέχεια θα σχολάσουν. Όσοι μαθητές δεν ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους (προσκόμιση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών) δεν θα μπορέσουν να παραλάβουν τα βιβλία. Τέλος στην ιστοσελίδα του σχολείου θα αναρτηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας για τη νέα σχολική χρονιά.

Ευχαριστούμε το προσωπικό καθαριότητας του σχολείου-την κα Ελένη, την κα Ιωάννα, τον κ. Βασίλη και τον κ. Κώστα οι οποίοι έκαναν φοβερή δουλειά και το σχολείο λάμπει.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς κ. Τσάγγα, κ. Ντόκο, κ. Παναγόπουλο και κα Σουλτάτη που ετοίμασαν τα πακέτα των βιβλίων προκειμένου να παραδοθούν στους μαθητές.

Ευχαριστούμε τον κ. Παπαδόπουλο και την κα Καμμένου που το καλοκαίρι αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο για το σχολείο και τους μαθητές τους!

Τέλος ευχαριστούμε τον Ριντόι που προσφέρει την βοήθειά του σε όποιον την ζητήσει!

Καλή σχολική χρονιά!

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.