Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Όραμα για την Αγία Παρασκευή Κώστας Τσιαμπάς: Στην επικοινωνία σκίζετε

Κώστας Τσιαμπάς: Στην επικοινωνία σκίζετε

.

Τα αποτελέσματα  από τις  παρεμβάσεις που έγιναν στα παρτέρια της οδού Πεντέλης στο Κοντόπευκο στις αρχές του χρόνου, με ευθύνη του κ. Λογοθέτη  Αντιδημάρχου  Καθαριότητας, της κ. Σιούλα αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών και του κ. Τάρλα υπεύθυνου γειτονιάς Κοντοπεύκου, τα  είχα χαρακτηρίσει αποκαρδιωτικά  χωρίς ουσία και κανένα όφελος παρά μόνο ζημία και έκανα συγκεκριμένες προτάσεις.

 Στη συνέχεια, δυστυχώς, αντί να ασχοληθούν με σοβαρότητα για την μόνιμη επίλυση του σοβαρού προβλήματος, στα πλαίσια  δράσης με παιδιά, έστησαν σόου και χωρίς να λάβουν υπόψη τους, τον παράγοντα πότισμα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες,  φύτευσαν δένδρα και θάμνους τα οποία στην  πλειοψηφία τους ξεράθηκαν όπως φαίνεται στις παρακάτω πρόσφατες  φωτογραφίες.

Κύριοι τα γιλέκα είναι ιματισμός για την προστασία των εργαζομένων και όχι ιματισμός θεατρικής  παράστασης .

Κύριε Μυλωνάκη ο επιδιωκόμενος εκπαιδευτικός στόχος της δράσης με τα παιδιά, στα οποία μοιράσατε και διπλώματα. Τι αισθάνονται τα παιδιά που συμμετείχαν όταν, μετά από λίγο καιρό, βλέπουν ότι τα δένδρα που φύτευσαν ξεράθηκαν.  

Η επικοινωνία όταν έχει στόχο την εκπαίδευση και την ενημέρωση των  δημοτών  έχει θετικά αποτελέσματα.
Όταν γίνεται με στόχο την παραπλάνηση και διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας, είναι ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και τα αποτελέσματά της είναι αρνητικά  για τους δημότες.
Αδιάψευστος μάρτυρας της κριτικής μου τότε και τώρα οι ΠΑΡΑΚΆΤΩ  διαδοχικές χρονικά φωτογραφίες.

Τσιαμπάς Κωνσταντίνος

Δημοτικός Σύμβουλος  

Επικεφαλής της Παράταξης

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.