Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Όραμα για την Αγία Παρασκευή “Όραμα”: Ακριβοπληρωμένες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

“Όραμα”: Ακριβοπληρωμένες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Σέβομαι τους καλλιτέχνες και τη δουλειά τους όπως εκτιμώ και τους τραγουδιστές κ. Τσέρτο και κ. Καραγιάννη.

Δεν συμφωνώ ταυτόχρονα με την απάντησή τους στην ΚΡΙΤΙΚΉ μου, όχι προς αυτούς, αλλά προς την Δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής, τον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Ξενάκη για την ακριβοπληρωμένη εκδήλωση στη πλατεία Μελίνας Μερκούρη, με απευθείας ανάθεση, 15.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Πληρώσαμε σχεδόν τα τριπλάσια απ΄ ότι πλήρωσε ο Δήμος Ωρωπού για ίδια εκδήλωση , όπως θα εξηγήσω.

Έκανε ο Δήμος Ωρωπού στις 3 Αυγούστου συναυλία στο Χαλκούτσι Ωρωπού με τον ίδιους τραγουδιστές (4) , όπως φαίνεται στην αφίσα και την πλήρωσε 6.076,00 ευρώ με το ΦΠΑ. Σύμφωνα με την δημοσιευμένη στην Διαύγεια σύμβαση στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού και η άμεση απεγκατάστασή του με την λήξη.

Η προσφορά δόθηκε από την εταιρεία ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΜΚΕ.

Κύριοι Δήμαρχε Μυλωνάκη και Αντιδήμαρχε Ξενάκη

τα παραπάνω είναι στοιχεία δημοσιευμένα στη Διαύγεια και δεν μπορείτε να τα διαψεύσετε ούτε εσείς ούτε τα παπαγαλάκια σας.

Θα εξηγήσετε στους Δημότες , γιατί τις εκδηλώσεις με τους ίδιους καλλιτέχνες που οργανώνουν οι άλλοι Δήμοι , ο Δήμος μας τις ακριβοπληρώνει με διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές.

Έχουμε διάθεση για συνεργασία και κατανόηση μόνο στο λάθος. Ενημερώστε μας ΠΟΥ πάνε τα επιπλέον ποσά .

Δημοτική Παράταξη

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

Ειλικρινής _Αληθινός _ Πολιτικός _Λόγος

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.