Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ στις 28/8

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν3852/10  όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 28.08.2024 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 16:00  με θέματα:

  1. Έγκριση 5ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2024 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  2. Έκθεση αποτελεσμάτων Β΄ τριμήνου 2024 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  3. Έγκριση συμμετοχής αντιπροσωπείας του Δήμου στις εκδηλώσεις «Ιεροκήπια» του Δήμου Ανατολικής Πάφου, στο πλαίσιο της Επιτροπής Αδελφοποίησης (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης).
  4. Έγκριση του προγράμματος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αγία Παρασκευή-Πόλη Πολιτισμού 2024 (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης).
  5. Λήψη απόφασης για εγγραφή και επανεγγραφή βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2024-2025 (1η φάση) (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γουργούλης).
  6. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια  της 88Ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης).

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.