Βανδαλισμοί με κατσαβίδι σε λάστιχα αυτοκινήτων στον Τσακό

.

Καινούργιο χόμπι (!!!) βανδαλισμών φαίνεται ότι ξεκίνησε στις γειτονιές του Τσακού.

Όπως καταγγέλλουν στο διαδίκτυο κάτοικοι της περιοχής, τις τελευταίες ημέρες άγνωστοι σκάνε τα λάστιχα των σταθμευμένων αυτοκινήτων με τη χρήση κατσαβιδιού!

Συγκεκριμένο σχόλιο κατοίκου αναγράφει: “Σας έσκασαν κι εσάς λάστιχα με κατσαβίδι Κυριακή βράδυ; Έμαθα ότι έγινε σε αρκετούς. Άντε τώρα να αποδείξεις ότι ήταν βαλτοί…” και ακολουθείται από παρόμοια σχόλια.

Οι οδοί όπου φαίνεται να λαμβάνει χώρα το νέο sport (!!!) είναι οι Λυκείου, Αφροδίτης και Παπαφλέσσα.

Δεν είναι γνωστό αν τα περιστατικά βανδαλισμών έχουν δηλωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, είναι όμως γεγονός πως υπάρχει ανάγκη άμεσης επέμβασης για την προστασία της περιουσίας των περιοίκων και την πρόληψη πιθανής εξάπλωσής του.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.