Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολλά γκολ και ωραίο θέαμα στο φιλικό μεταξύ Αγ. Παρασκευής και Σαρωνικού...

Πολλά γκολ και ωραίο θέαμα στο φιλικό μεταξύ Αγ. Παρασκευής και Σαρωνικού Αναβύσσου (2-2)

ΑΟ Αγ. Παρασκευής – Σαρωνικός Αναβύσσου 2-2

Την ευκαιρία να… ξεφύγουν από τις αλλεπάλληλες προπονήσεις είχαν οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής και του Σαρωνικού Αναβύσσου.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Νότου» με αρκετές σημαντικές απουσίες και από τις δύο πλευρές, οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2 ικανοποιώντας με αυτό το τρόπο τους λιγοστούς φιλάθλους που αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Στο 35′ ο Μουζος με πλασέ μετά από κάθε πάσα του Τζελη νίκησε τον Τόλα για το 1-0, δίνοντας με αυτό το τρόπο προβάδισμα στην Σάντα. Στο 42′ οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΑΝΑ έφεραν το ματς στα ίσια χάρη σε όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ντιμιτρένκο. Στην επανάληψη παρά τις αλλαγές ο ρυθμός δεν έπεσε, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα και πάλι στο 78. Συγκεκριμένα, ο Μαρίνης πέρασε τον Μπουκουβάλα δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ντάβο που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Σαρωνικός έκανε το 2-2 με κεφαλιά του Μπουκουβάλα μετά από κόρνερ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Κουσάνας) Καραντάνης, Πατρίκιος Γ., Λαϊτσας, Χαντζης, Μαρίνης, Γούλας, Αγγελόπουλος, Τζέλη, Στυλιανόπουλος, Μούζος, Πατρίκιος Ε., 

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Κουντουράς, Ντάβος, Ρομέος, Μπουτιούκ και 3 υπο δοκιμήν ποδσοφαιριστές.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος) Τόλα, Καλαμάτας, Δάλλας, Ντιμιτρένκο, Γαληνάκης, Γκίνο, Σέλβια, Γκέζος, Γκαβασιάδης, Βίλα, Χοτζάλι.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Κουμής, Μπουκουβάλας, Κουτσο, Πατσατζόγλου, Μπουγιούκος, Παντελόπουλος, Πασκάλι, Λογοθέτης, Τσούκας, Φαμελιάρης, Τσιώτας. 

Πηγή: soccerlive.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.