Πρώτη ημέρα προπονήσεων η σημερινή για την ανδρική μας ομάδα, στο νέο ξεκίνημα που κάνει στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Παρασκευής,ο προπονητής της ομάδας μας κ.Γιαννης Κουσανας, μαζί με τον γυμναστή κ.Παναγιωτη Κωνσταντοπούλο και όλους τους ποδοσφαιριστές ,θα συναντηθούν για πρώτη φορά και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα παρόν, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία από τη περσινή χρονιά καθώς και ποδοσφαιριστές από την Κ17 της ομάδας μας που θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Φυσικά το παρόν τόσο στην έναρξη αλλά και καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δώσουν και μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε καλή αρχή σε όλους, καλή προετοιμασία, με υγεία πάνω απ’ όλα!

Πάμε Santa….!!!❕

Όλοι είμαστε SANTA!

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.