Πλημμύρισε η πλατεία του Άη Γιάννη για την παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη «Το Μαγικό Κλειδί»

Optimized by JPEGmini

Γ. Μυλωνάκης: « Στόχος μας να ενισχύσουμε το πολιτιστικό αποτύπωμα της πόλης μας, με εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου»

Περισσότεροι από 1000 θεατές, μικροί και μεγάλοι, βρέθηκαν χθες το βράδυ στη πλατεία Άη Γιάννη για να παρακολουθήσουν, εντελώς δωρεάν, την παράσταση από την Παιδική Σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη, «Το Μαγικό  Κλειδί», με την οποία «άνοιξε η αυλαία» του τριήμερου παιδικού φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης αφού ευχαρίστησε θερμά την κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη για τη συμμετοχή της παιδικής της σκηνής στο φεστιβάλ εξάροντας την προσφορά της στο παιδικό θέατρο, καλωσόρισε τους  μικρούς και μεγάλους θεατές επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων:

«Θέλω να  ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βρίσκεται σήμερα εδώ στην καινούρια μας πλατεία για να μας τιμήσει και να στηρίξει ένα νέο θεσμό που εγκαινιάζουμε φέτος στην πόλη και συνδυάζει  τη δημιουργικότητα με  την ποιοτική ψυχαγωγία, το παιδικό μας φεστιβάλ. Η θερμή σας ανταπόκριση μας ικανοποιεί και μας δίνει ισχυρό  κίνητρο να συνεχίσουμε και με άλλες πολλές δράσεις που θα ενισχύσουν το πολιτιστικό αποτύπωμα της πόλης μας. Θέλουμε να γίνει η Αγία Παρασκευή ένα αναγνωρίσιμο κύτταρο πολιτισμού και προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε  όλοι και ταυτόχρονα θέλουμε να δούμε την Πλατεία Άη Γιάννη να γίνεται ξανά πόλος έλξης για τις οικογένειες». Κλείνοντας ευχαρίστησε  και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάνο Ξενάκη για τη συμβολή του.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 19:00 με ένα μοναδικό πολυθέαμα με  ταχυδακτυλουργούς, face painting και ζογκλέρ, ενώ λίγο αργότερα στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα 2». 

Το Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 19:30 θα στηθεί στη πλατεία ένα υπαίθριο εργαστήρι κατασκευής φιγουρών Καραγκιόζη και ακολούθως στις 21:00,  μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία, στο κλείσιμο του τριημέρου των εκδηλώσεων,  να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στην Αγία Παρασκευή και το σπήλαιο της Νυχτερίδας» από το Θέατρο Σκιών «Αλέξανδρος Μελισσηνός».

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.