“Φυσάει Κόντρα”: Τα τραπεζοκαθίσματα πρέπει να φύγουν τώρα!

Φωτο// aparaskevi-images.gr

Η αρχική νίκη μας συνεχίζεται. Χθες Δευτέρα 8/7 εκδικάστηκε η αίτηση αναστολής κι αναμένουμε την απόφαση. Μέχρι τότε ισχύει η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου με βάση την οποία αναστέλλεται η παραχώρηση του χώρου για τραπεζοκαθίσματα και απαγορεύει την τοποθέτησή τους και άλλες εργασίες. Επιβεβαιώθηκε το παράνομο της παραχώρησης του χώρου πρασίνου της πλατείας Αγ.Τριάδος στο Κοντόπευκο για τραπεζοκαθίσματα. Η απόφαση παράχωρησης μέχρι να βγει απόφαση δεν ισχύει

Οι καρέκλες και τα τραπέζια που βρίσκονται ακόμα πάνω στα παρτέρια κι ο χλοοτάπητας είναι παρανόμως εκεί, εμποδίζουν την πρόσβαση στον δημόσιο χώρο και πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη να τα απομακρύνει. Αν δεν το πράξει άμεσα, ως οφείλει, πρέπει ο δήμος να τα απομακρύνει ο ίδιος.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε καλά ότι ο μόνος λόγος που πιέζονται είναι επειδή οι κάτοικοι, οι συλλογικότητες τους και οι δυνάμεις της μαχητικής αντιπολίτευσης αγωνιζόμαστε συνεχώς με όλα τα μέσα μέχρι την τελική δικαίωση και συνεχίζουμε και με τους άλλους δημόσιους χωρους που εχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες

Συνεχίζουμε στο δρόμο αυτό και καλούμε τους κατοίκους να παρευρεθούν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτη 10/7 στις 19:00 στο Δημαρχείο Αγ.Παρασκευής (Μεσογείων 417) για να κάνουμε σαφές ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και τα τραπεζοκαθίσματα να φύγουν άμεσα!

Θέλουμε περισσότερα πάρκα και πλατείες, με προσβασιμότητα, με περισσότερη φροντίδα του δημοσίου χώρου με πράσινο, καλοσυντηρημένες παιδικές χαρές και δημόσιες κρύνες. Όχι κι άλλη εμπορευματοποίηση!

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.