“Φυσάει Κόντρα”: Δεκτή εν μέρει η αίτηση προσωρινής διαταγής των κατοίκων από το Διοικητικό Πρωτοδικείο!

ΈΚΤΑΚΤΟ

Πρώτη μικρή νίκη στο πάρκο Αγίας Τριαδος και Ψαρών!

Δεκτή εν μέρει η αιτηση προσωρινής διαταγής των κατοίκων από το Διοικητικό Πρωτοδικείο!

Χθες εκδικαστηκε η προσωρινή διαταγή σε βάρος της απόφασης του Δήμου να παραχωρήσει 74,5 τμ πρασίνου για τραπεζοκαθισματα. Η προσπάθεια των δικηγόρων του Δήμου και του καταστήματος να πείσουν από κοινού το διοικητικό πρωτοδικείο ότι δεν πρόκειται για χώρο πρασίνου και για τη νομιμότητα της απόφασης του δημάρχου Μυλωνάκη έπεσε στο κενό. Η αίτηση προσωρινής διαταγής των κατοίκων είχε θετικό αποτέλεσμα και ο Δήμος οφείλει άμεσα να την εφαρμόσει από αύριο κιόλας που θα του επιδοθεί. Ειδάλλως θα πρόκειται για ποινικά διωκόμενη παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της Διοίκησης (Δήμαρχος, αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι).

Τη Δευτέρα εκδικαζεται η αίτηση αναστολής και ήδη έγινε ένα βήμα να κερδίσουμε και πάλι.

Όλα αυτά δε θα ήταν δυνατά χωρίς τις δίμηνες πια μαζικές κινητοποιησεις των κατοίκων, των συλλογικοτητων της πόλης μας (Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγ.Παρασκευής, Στέκι Αναξαγόρα), των δυνάμεων της μαχητικής αντιπολίτευσης και του Περιβαλλοντικου-Πολιτιστικου Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπευκου-Παραδεισου-Πευκακιων

Συνεχιζουμε ακόμα πιο μαχητικά! Ως σχήμα δίνουμε όλο τον καιρό και θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα για το δημόσιο χώρο και το πράσινο. Κόντρα στην αλλαζονικη και νεοφιλελευθερη Διοίκηση Μυλωνακη, τον Αντιδήμαρχο που εξισώνει κατοίκους και δημοτικούς συμβούλους με την ακροδεξιά, τις υβρεις και απειλές “θαμώνων” και τα συκοφαντικά κίτρινα δημοσιεύματα.

Το παρκάκι δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Είναι και θα μείνει δημόσιος χώρος για όλες και όλους.

Αύριο Παρασκευή 5/7 στις 8μμ συγκέντρωση και πάλι εκεί!

Αυτός ο τοπικός αγώνας ΘΑ κερδηθεί! Το τοπικό κίνημα θα το εγγυηθεί!

Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.