Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 61χρονο πεζό

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ της Κυριακής, έξω από τη στάση του μετρό «Χαλάνδρι», επί της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 60χρονη γυναίκα που κινούνταν με το όχημά της επί της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Κηφισίας προς τον Γέρακα, φθάνοντας στο ύψος έξω από τη στάση του μετρό στο «Χαλάνδρι», παρέσυρε έναν 61χρονο πεζό, ο οποίος διέσχιζε το οδόστρωμα.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 60χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στο Χαλάνδρι
Από το τροχαίο τραυματίστηκε αρχικά ο 60χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό», όμως δυστυχώς λίγη ώρα μετά, περίπου στις 22:30 υπέκυψε στα τραύματά του.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων