Ξύλο και συμπλοκή ανηλίκων μεταμεσονύκτια πέριξ της πλατείας Αγίου Ιωάννη

Ακόμη δεν ολοκληρώθηκε καλά καλά η ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννη και άρχισαν οι καταγγελίες για παραβατικά επεισόδια. Σύμφωνα με δημοσίευση κατοίκου της περιοχής στα social media ανήλικοι ενεπλάκησαν μεταξύ τους και όπως αναφέρεται έλυναν τις διαφορές τους με ξύλο, και φωνές! Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31/5/2024.

Διαβάστε πως περιγράφεται το συμβάν από τον κάτοικο:

“Ξυλο και συμπλοκη ανηλικων μεταμεσονυκτια περιξ στην πλατεια του Αγιαννη.

Μενω στον Αγιαννη πολλα χρονια και ομολογω οτι η κατασταση ειναι συνεχως χειροτερη. Χθες το βραδυ μετα τα μεσανυχτα πεταχτηκαμε απο τα κρεββατια μας απο καμμια 50αρια ανηλικους με ντυσιμο trapper και λοιπους follower οι οποιοι στα στενα κοντα στην πλατεια ελυναν με ξυλο φωνες και μικροσυμπλοκες τις διαφορες τους . Δεν μπορω να πιστεψω οτι εχουμε φτασει στο σημειο να φοβομαστε να βγουμε απο τα σπιτια μας για να μη φαμε καμμια αδεσποτη. Ειναι ντροπη να μην υπαρχει αστυνομευση, ειναι ντροπη η πλατεια αυτη να γινεται πολος ελξης ανηλικων συμμοριων. Ας κανουμε ησυχια μην ξυπνησουμε την αστυνομια και τη Διας που πινει καφε και αραζει στα γνωστα σημεια. Οσο για την ανακαινιση που εγινε απο το Ζορμπα ειναι για γελια.”

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.