Α’ Εθνική Γυναικών: Αστέρας Τρίπολης – Αγία Παρασκευή 3-0 (VD)

Το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Τρίπολης επικράτησε με 3-0 της Αγίας Παρασκευής σε εντός έδρας αγώνα για την 19η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Για την ομάδα μας άνοιξε το σκορ η Μιχαήλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10ο λεπτό. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Προξένου εκτέλεσε νέο πέναλτι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα στην επαναφορά μετά την αρχική απόκρουση. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε η Κανέλλου στο 78′ με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενες έχασαν πέναλτι στο 89ο λεπτό. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γρηγοριάδου, Κέκα, Σαΐχ, Τζαφέρη, Καραγιάννη (61′ Πίτσιου), Μιχαήλ, Δασκάλου (77′ Κανέλλου), Δρακωνάκη, Γούλα, Rocane (61′ Μελισσού), Προξένου

Πηγή:asterastripolis.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο  X(Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.