Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Νίκη των Πολιτών Γ. Σταθόπουλος: Συκοφαντεί και πάλι ο κ. Μυλωνάκης – Να αναλάβει τις...

Γ. Σταθόπουλος: Συκοφαντεί και πάλι ο κ. Μυλωνάκης – Να αναλάβει τις ευθύνες του στην υπόθεση Σιστοβάρη

Τοποθετηθήκαμε υπεύθυνα και σοβαρά, με στοιχεία και χωρίς βιασύνη, ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, στην υπόθεση του κτήματος Σιστοβάρη προσπαθώντας να βοηθήσουμε.

Κάναμε, βέβαια, κριτική στις φωτογραφήσεις του κ. Μυλωνάκη με μέλη μόνο της παράταξης του, ΕΞΩ από το κτήμα στο πεζοδρόμιο της οδού Αγ. Ιωάννου.

Ζητήσαμε επίσης, δυο φορές , με προσωπικό mail του Γ. Σταθόπουλου στον κ. Μυλωνάκη (που ουδέποτε απαντήθηκε) έγγραφα στοιχεία και ρωτήσαμε αν έχουν κάνει (με τον επιχειρηματία και τον κληροδόχο) οικονομικές συμφωνίες.

Πριν από εμάς δυο άλλες παρατάξεις του Δήμος Αγίας Παρασκευής, έκαναν πολύ πιο σκληρή κριτική για το ίδιο θέμα.

Ο κ.Δήμαρχος «εποιησε την νισσαν».

Με το που βγάλαμε εμείς ανακοίνωση , επιτίθεται με λάσπη και τοξικότητα.

Ο κ. Μυλωνάκης ήταν στην ίδια παράταξη με τον κ. Κατσάρα, ο οποίος αντιδρά στην επιδίωξη του Δήμου να αποκτήσει το ακίνητο.

Ξέρει επίσης, ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, δηλώσαμε την πλήρη διαφωνία μας με τις ενέργειες του κ. Κατσάρα.

Παρα τούτο λασπολογεί.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην τοξικότητα του, ακριβώς επειδή νοιαζόμαστε να έλθει το κτήμα στον Δήμο μας.

Να αναλάβει τις ευθύνες του διότι εξελέγη Δημαρχος. Να μάθει να μην κατηγορεί, συνεχώς, την αντιπολίτευση.

Εμείς,θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας όπως κάναμε πάντα, από την πρώτη στιγμή, με πολλούς που σημερα κρίνουν απόντες.

ΥΓ:Η επιστολή περί πληρωμής ΕΝΦΙΑ (και ΤΑΠ;) του κληροδόχου του κτήματος, εισήχθη στον Δήμο στις 24 Ιουλίου του 2019, (όχι γενικά το καλοκαίρι όπως, πονηρά, γράφει η ανακοίνωση των «Αλλάζουμε», λίγες μέρες πριν η αρχη Σταθοπουλου παραδώσει την Δημαρχία.

Ετσι παρα το γεγονός ότι σε λίγες μέρες έληγε η θητεία μας, κινητοποιηθήκαμε.

Η εκταμίευση, του ποσού που χρωστούσε ο κληροδόχος, όμως, δεν ήταν δυνατή λόγω αρνήσεων Επιτρόπου και Νομικής.

Η άποψη-διαφωνία τους, ήταν αποτέλεσμα του ότι το 2019 υπήρχε η λεγόμενη προσδοκία απόδοσης του ακινήτου στο Δήμο, τον Μάρτιο του 2025 (6 χρόνια μετα).

Μας εκπλήσσει,όμως,ότι δεν κάνουν κριτική στην επόμενη Δημοτική αρχη όπως και το γεγονός ότι ως Δήμαρχος από 1/1/24 ο κ. Μυλωνακης δεν ενήργησε.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, χωρίς καμμία αναστολή, συκοφαντεί.

27η Μαρτίου 2025

ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο  X(Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.