Η εκτέλεση εργασιών ακαθάρτων υδάτων από την ΕΥΔΑΠ φέρνει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Χαλανδρίου στην Αγία Παρασκευή.
Συγκεκριμένα, το διάστημα από Τρίτη 11/3/2025 έως την Πέμπτη 20/3/2025, τις ώρες 00:01 έως 05:00 και 10:00 έως 14:30, θα ισχύουν οι εξής τροποποιήσεις:
-Από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σουλίου έως τη συμβολή της με τη Λεωφ. Μεσογείων, στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς πλατεία Αγίας Παρασκευής.
-Στο ύψος των οδικών αρτηριών (ο.α.) 15β, 15, 9 και 3, διαδοχικά ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα.
Η κυκλοφορία, όλο το συγκεκριμένο διάστημα, θα πραγματοποιείται από το διαθέσιμο κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.
Σε ανακοίνωσή της η Τροχαία ανέφερε: «Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα σήμανση».
—
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο X(Twitter).
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.