Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Νίκη των Πολιτών «Νίκη Πολιτών»: Πάλι στον διχασμό ο κ. Μυλωνάκης

«Νίκη Πολιτών»: Πάλι στον διχασμό ο κ. Μυλωνάκης

Από τους παλαιότερους σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο μας, ως στέλεχος της Δημοτικής αρχής Γιαννακόπουλου 2007-10, είναι ο κ. Μυλωνάκης.

 Η Δημοτική του ομάδα μάλιστα, βασίζεται σε Συμβούλους που είχαν εκλεγεί με προηγούμενες Δημοτικές αρχές, δηλαδή είναι «παλιοί» κατά την δική του, απαράδεκτη ορολογία.

Παρά ταύτα, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τις Δημοτικές εκλογές του 2023, δήλωσε ότι «Πριν από ένα χρόνο “νίκησε” συντριπτικά το καινούριο και ηττήθηκε το παλιό. Αυτό που ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (τα κεφαλαία δικά μας) κρατούσε την πόλη μας “πίσω”».

Αναρωτιόμαστε γιατί έχει τέτοια αμετροέπεια και έπαρση;

Χωρίς καμία επιτυχία στο ενεργητικό του, χωρίς σχέδιο για την πόλη πλην γενικοτήτων, χωρίς βελτίωση της καθημερινότητας εκπέμπει διχαστικό λόγο.

Κυρίως όμως, προσβάλει χωρίς κανένα σεβασμό ανθρώπους που εργάστηκαν άοκνα για την Αγία Παρασκευή και πέτυχαν πολλά, όλα τα χρόνια.

Ο Δήμαρχος, κάθε Δήμαρχος, οφείλει να εκπέμπει πραότητα και ευγένεια όπως και να αναγνωρίζει τα έργα όλων των προηγούμενων.

17 Οκτωβρίου 2024

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.