Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σίφουνας η Αγ. Παρασκευή στην Εργάνη 0-4 την Δόξα Βύρωνος

Σίφουνας η Αγ. Παρασκευή στην Εργάνη 0-4 την Δόξα Βύρωνος

Θρίαμβος για την Αγ. Παρασκευή στην Εργάνη υποχρέωσε την Δόξα στην πρώτη φετινή ήττα επικρατώντας με 0-4 για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Η Σάντα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η κυανή θεα παρουσιάστηκε αγχωμένη και σε συνδυασμό με την καλή της εμφάνιση και αποτελεσματικότητα της πήρα ένα μεγάλο τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Με τη νίκη αυτή η Αγ. Παρασκευή έφτασε τους 10 βαθμούς και στην 4η θέση τον Φωστήρα μετά από 5 ματς, ενώ η Δόξα πλέον βρίσκεται στην 2η θέση με 12 ποντους.

Στο 10′ ο Σινομάτι με πλασέ έκανε το 0-1, με τον Χατζή στο 15′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αλικάι να κάνει το 0-2.

Στο 48′ ο Μούζος με προβολή μετά από φάουλ του Αλικάι έκανε το 0-3, με τον Τζελη στο 62′ με λόμπα να κάνει το τελικό 0-4.

Άριστη η διαιτησία του Αλαμπεη με βοηθούς τους Μητροφάνη και Τσολακιδη Λ.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκας Ροπας )Τζινας Δαρδαμανης, Σκαρωνης, Χαλβαντζης, Λιακόπουλος, Ρόπας (52′ Οικονομου), Χρυσοστόμου (72′ Γκιοκα), Αλμειδα (80′ Κιωσης), Ταβαρες, Φερεντινος, Τσωνης (46’Μαυρικος)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιαννης Κουσανας) Κουντουρας, Μητσης, Πατρικιος Γ. (80′ Μαρινης), Χατζης, Μαλελι (80′ Χρονης), Τζελη, Νταβος (72′ Χατιγια), Στυλιανοπουλος, Μουζος (68′ Σπυρόπουλος), Πατρικιος Ε., Σινοματι.

Πηγή: soccerlive.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.