Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τραγωδία στην Αττική Οδό στην έξοδο Δ. Πλακεντίας: Μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό

Τραγωδία στην Αττική Οδό στην έξοδο Δ. Πλακεντίας: Μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό

Photo//Eurokinissi

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αυτή την φορά στην Αττική Οδό (12/10/2024).

Συγκεκριμένα, στο ύψος της εξόδου της Δουκίσσης Πλακεντίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μία μηχανή που οδηγούσε ένας 23χρονος, συγκρούστηκε σφόδρα με ένα φορτηγό.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο λίγη ώρα μετά, ωστόσο στις 12 τα μεσάνυχτα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 23χρονος κατέληξε.

Είναι ένα από τα δεκάδες τροχαία δυστυχήματα που γίνονται καθημερινά μέσα στον αστικό ιστό.

«Στους οδηγούς μηχανή αν αφαιρεθεί λίγο η προσοχή 1-2 δευτερόλεπτα, μπορεί να προσκρούσει σε μπροστινό του ή να παρεκκλίνει την πορείας του. και κράνος να φοράει είναι εκτεθειμένες ο οδηγός και μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Πηγή: newsbomb.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο  X(Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.