Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Λάθος στη διαδικασία εγγραφής στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου

Λάθος στη διαδικασία εγγραφής στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου

anakoinwsi – 7

Ενημερώνουμε τους πολίτες πως κατά τη διαδικασία εγγραφής στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου μέσω της σχετικής πλατφόρμας, σε κάποιες περιπτώσεις, λόγω τεχνικού λάθους, εμφανίζονται ειδοποιήσεις περί χρεών στον Δήμο, οι οποίες δεν έχουν σχέση με τη διαδικασία.

Υπογραμμίζεται  ωστόσο πως ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται κανονικά. Η αρμόδια υπηρεσία είναι ενήμερη για το πρόβλημα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο  το δυνατόν αμεσότερη επίλυση του.  Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ταλαιπωρία.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.