“Νέα Αρχή” Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς από την κατάληψη στο ΕΠΑΛ της πόλη μας

Με λύπη και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για τις καταστροφές που έγιναν στο ΕΠΑΛ της πόλης μας, μετά την χθεσινή κατάληψη.

 Οι φθορές αυτές είναι το αποτέλεσμα μιας φασίζουσας νοοτροπίας, την οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η ανεπάρκεια της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας. Μας προβληματίζει η απραξία των υπευθύνων, όταν παρατηρούνται τόσοι βανδαλισμοί και η πολιτεία να μην μπορεί να εφαρμόσει τους νόμους που ψηφίζει, ενώ στο τέλος ο λογαριασμός έρχεται στους φορολογούμενους πολίτες.

 Ο επικεφαλής της Νέας Αρχής, Γιώργος Οικονόμου, έχει τοποθετηθεί πολλάκις και στην ΚΕΔΕ αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την ανάγκη επιτήρησης χώρων με μέσα Πολιτικής Προστασίας (κάμερες, drones κλπ.) όπως συμβαίνει σε άλλους Δήμους (λόγου χάρη στο Δήμος Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης) και έχει επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και δραστική μείωση των βανδαλισμών.

Επειδή, λοιπόν, πολλά μπορούν να γίνουν και σε επίπεδο Δήμου, οφείλουμε όλοι να στείλουμε ένα μήνυμα. Να καταδικάσουμε τέτοιες συμπεριφορές και να συμπαρασταθούμε στον άξιο Διευθυντή, στους καθηγητές και στο Σχολείο. Ένα σχολείο στολίδι για την πόλης μας, στο οποίο πραγματοποιούνται συχνά τέτοια φαινόμενα, και με συμπαράσταση κάποιων που θεωρούν ότι έτσι κάνουν πολιτική.

Στην δημοκρατία όμως εκφράζουμε ελεύθερα την άποψή μας χωρίς να καταστρέφουμε. Ας το καταλάβουν επιτέλους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.