Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Ξεκίνησαν τα έργα ανακατασκευής της παλιάς παιδικής χαράς στην πλατεία Άη Γιάννη

Ξεκίνησαν τα έργα ανακατασκευής της παλιάς παιδικής χαράς στην πλατεία Άη Γιάννη

Γ. Μυλωνάκης: «Με την ανακαίνιση και της παλιάς παιδικής χαράς, ολοκληρώνεται η πλήρης ανάπλαση της πλατείας η οποία θα είναι πλέον φιλόξενη και λειτουργική για μικρούς και μεγάλους»

Το «πράσινο» φως για την έναρξη των έργων ανακαίνισης της παλιάς παιδικής χαράς στην πλατεία Άη Γιάννη, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής συμπληρωματικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Τα έργα ήδη ξεκίνησαν και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την κατασκευή νέου δαπέδου, την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων αλλά και την αντικατάσταση των παλιών οργάνων, με καινούρια. Οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, με στόχο να παραδοθεί η παιδική χαρά στους πολίτες, το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζεται πως η ανακαίνιση της παλιάς παιδικής χαράς εντάχθηκε στο συνολικό έργο ανάπλασης της πλατείας, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη, καθώς αρχικά δεν συμπεριλαμβανόταν στο σχεδιασμό. Με στόχο και οι δύο παιδικές χαρές να είναι το ίδιο ασφαλείς, λειτουργικές και φιλόξενες για τα παιδιά της πόλης, η δημοτική αρχή προχώρησε σε σχετική συμπληρωματική σύμβαση, ενώ είχε προηγηθεί η ομόφωνη γνωμοδότηση από το Τεχνικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής.

«Προφανώς και δεν μπορούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν μιλάμε για την ασφάλεια των παιδιών μας, για αυτό και από τις πρώτες μας κινήσεις όταν αναλάβαμε τα καθήκοντα μας, ήταν να δρομολογήσουμε την ένταξη και της παλιάς παιδικής χαράς της πλατείας, στα έργα ανάπλασης, ώστε να μιλάμε πλέον για μία πλήρη και ολοκληρωμένη ανάπλαση και όχι αποσπασματική. Πολύ σύντομα θα έχουμε στην ολοκαίνουρια πλατεία μας και μία δεύτερη σύγχρονη παιδική χαρά που θα την απολαμβάνουν τα παιδιά μας» επισήμανε σχετικά ο κ. Μυλωνάκης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.