Τα δοκάρια η Αγ. Παρασκευή, τον βαθμό το Ηράκλειο 0-0

Αξία στο τρίποντο της προηγούμενης εβδομάδας έδωσε το Ηράκλειο που πήρε πολύτιμο βαθμό στην Αγία Παρασκευή μένοντας στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα. Από την άλλη η Σάντα δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, είχε δυο δοκάρια και δυο διαμαρτυρίες για πέναλτι με αποτέλεσμα να μεινουν στους 4 βαθμούς μετά από τρια ματς.

Ο Στυλιανόπουλος στο 68′ είδε την προσπάθεια του να καταλήγει με σουτ στο δοκάρι, ενώ, την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Μούζο λίγο νωρίτερα στο 37′.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στο Τζέλη, όπως και στην επανάληψη πάνω στον Χατίγια στο 55′. 

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης με βοηθούς τους Λεονταρίδη και Αραβίδη. 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιανης Κουσανας) Κουντουράς, Πατρίκιος Γ., Αλικάι, Χαντζής, Μαλέλι, Τζελη, Χατιγια (58′ Τσινιάς), Στυλιανόπουλος, Μούζος (75′ Σπυρόπουλος), Πατρίκιος Ε., Σινομάτι.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημήτρης Αποστόλου) Βαμβακάς, Αποστόλου, Λεοντόπουλος (82′ Καραβίδας), Θεοδώρου, Παρασκευάς,Καρώνης, Ζιώγας (58′ Ουρούτσι), Νταλλένγκα, Χαραλάμπους, Ναουμ (30′ Μυλωνόπουλος), Σιλλος.

Πηγή: soccerlive.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.