Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ T.V Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 2/10

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 2/10

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν3852/10  όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 02.10.2024 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 16:00  με θέματα:

  1. Έγκριση 7ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣΥΓΡΩΝΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γουργούλης).
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ (ΑΕΕΚ)» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γουργούλης).
  4. Λήψη απόφασης για την έγκριση προγραμμάτων των Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Αγίας Παρασκευής περιόδου 2024-2025 και καθορισμός συνδρομών/εκπτωτικών κατηγοριών (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Π. Διακογιάννης).
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση προγραμμάτων του Ωδείου  Δήμου Αγίας Παρασκευής περιόδου 2024-2025 και καθορισμός συνδρομών/εκπτωτικών κατηγοριών (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Π. Διακογιάννης).
  6. Λήψη απόφασης για Oικονομικές ενισχύσεις απόρων (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Α. Γάκη).
  7. Λήψη απόφασης για εκρίζωσης και μεταφύτευσης τριών (3) ελιών. (εισήγηση: Δήμαρχος Ι. Μυλωνάκης).
  8. Λήψη απόφασης για την παράταση παραχώρησης Απορριμματοφόρου Οχήματος του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο     Δήμο Τροιζηνίας (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γουργούλης).
  9. Έγκριση για συμμετοχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Μικτής Χορωδίας στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: CIRV – ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΛΕΩΝ (εισήγηση: Δήμαρχος Ι. Μυλωνάκης).
  1. Έγκριση ή μη, επιστροφής χρηματικού ποσού σε οικογένειες του Δήμου μας, που αφορά σε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Λογοθέτης).

      Κοινοποίηση                                                          Αγία Παρασκευή 27-09-2024

  1. Δήμαρχο                                                                                                                      Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
  2. Γενικό Γραμματέα             
  3. Δ/ντές & εισηγητές των θεμάτων
  4. Νομική Υπηρεσία                                  
  5. Υπηρεσίες του Δήμου                                                                                    
  6. ΣΕΔΑΠ
  7. ΣΕΡΔΑΠ                                                                                                                 ΚΡΗΤΙΚΙΔΗΣ
  8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.