Αρχική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η Τερψιχόρη Γκιόκα στο APimages, μια συνέντευξη διαφορετική (VD)

Η Τερψιχόρη Γκιόκα στο APimages, μια συνέντευξη διαφορετική (VD)

Αν και η κ. Τερψιχόρη Γκιόκα ασχολείται επί σειρά ετών με τα δημοτικά πράγματα στην Αγία Παρασκευή, είναι η πρώτη φορά που δίνει συνέντευξη, μιλώντας και απαντώντας για την πόλη στην οποία γεννήθηκε και κατοικεί. Σε μια συνέντευξη στην Λένα Μαρκή και το aparaskeviimages.gr έδωσε μια διαφορετική εικόνα αυτής της πόλης και μια ευρεία έννοια στον όρο “πολιτισμός”.

Ως πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο Αλέκος Κοντόπουλος παρουσίασε το έργο που τελέστηκε στη θητεία της και έκανε προτάσεις. Μίλησε για τα αποτελέσματα της κατάργησης των Νομικών Προσώπων των ΟΤΑ.

Έδωσε την δική της εκτίμηση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2023. Τη ρωτήσαμε αν θα μπορούσε η «Νίκη των πολιτών» να έχει κερδίσει τις εκλογές, ακούστε τι μας απάντησε.

Έκανε εύστοχη και τεκμηριωμένη κριτική στην δημοτική Αρχή Μυλωνάκη και το ρόλο της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ..

Ποιο είναι κατά την κ. Γκιόκα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αγίας Παρασκευής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πως διορθώνεται;

Ακούστε τι σημαίνει πολιτισμός για την κ. Γκιόκα και ποιο είναι το όραμά της για τον πολιτισμό στην Αγία Παρασκευή. Προτάσεις που δεν έχουν ακουστεί ποτέ μέχρι τώρα και που δεν είναι δύσκολο να υλοποιηθούν αρκεί να υπάρχει βούληση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.