Ιστορική νίκη για τον Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ κατά του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ

Βόμβα μεγατόνων χαραχτηρίστηκε η χθεσινή νίκη του ΑΟ ΠΉΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ απέναντι στην ομάδα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ στο πλαίσιο της1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος FUTSAL SUPER LEAGUE.

Ο αγώνας διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Δαίς των εκπαιδευτηρίων Δούκα. Οι αθλητές της ομάδας έδειξαν απαράμιλλο πάθος και στοχοπροσήλωση και με την καθοδήγηση του προπονητή μας κ.Κάτσαρη Αυγουστίνου κατάφεραν να πετύχουν αυτό που φάνταζε πριν τον αγώνα ως ακατόρθωτο.

Τα τελευταία 8 χρόνια ο ΑΣΕΔ έχει αναδειχθεί 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδας και έχει συμμετάσχει και στο Champions League Futsal.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή.

Για την ιστορία τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Σουλής Δημήτρης, Κοκκινίδης Γιώργος και Μοιρώτσος Κώστας

Συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα του ΑΣΕΔ για την άψογη φιλοξενία και στην ομάδα των διαιτητών που παίζοντας 50-50 , μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τις λίγες πιθανότητες που είχαμε για την νίκη.

Τέλος να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες μια σεζόν με υγεία και ωραίους φουτσαλικούς αγώνες

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μαραγκός Γιάννης

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.