“Xειρουργική” επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”

Photo// Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Το Πυροσβεστικό Σώμα, μετά τις απαραίτητες υπηρεσιακές διαδικασίες και την αυτοψία στο χώρο των εγκαταστάσεων του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”, έκανε δεκτό, το αίτημα του Πολιτικού Σχεδιασμού Εκτάκτου Ανάγκης της υπηρεσίας, για την απομάκρυνση επικίνδυνων κλαδιών σε ύψος μεγαλύτερο των εννέα ( 9 ) μέτρων.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, προσωπικό του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, προέβη με “χειρουργικό” τρόπο στην προσέγγιση, κοπή και απομάκρυνση των επικίνδυνων κλαδιών, με χρήση βραχιονοφόρου οχήματος, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.

Υπάλληλοι των “Δημοκρίτου” που παρακολούθησαν από απόσταση, την συγκεκριμένη επέμβαση έμειναν κατάπληκτοι από τον επαγγελματισμό των στελεχών του Π.Σ. και τις δυνατότητες του οχήματος.

Οι Τρεις Παίδες εν Καμίνω, να σκέπουν και να προστατεύουν τους Υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά των οικογενειών αυτών.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος  Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Photo// Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.