Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Tesla πήρε φωτιά ενώ φόρτιζε έξω από σούπερ μάρκετ στην Αγία Παρασκευή...

Tesla πήρε φωτιά ενώ φόρτιζε έξω από σούπερ μάρκετ στην Αγία Παρασκευή (VD)

Photo//autoblog.gr

Tesla «λαμπάδιασε» τη στιγμή που φόρτιζε στην Αγία Παρασκευή – Η φωτιά κατέστρεψε το πίσω μέρος του οχήματος

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα αυτοκίνητο Tesla στην Αγία Παρασκευή την Κυριακή (22/9/24), τη στιγμή που οδηγός το είχε αφήσει να φορτίσει.

Το περιστατικό συνέβη σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ και όπως φαίνεται το ηλεκτρικό Tesla Model 3 φόρτιζε τη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Η φωτιά κατέστρεψε το πίσω μέρος του οχήματος και δεν πείραξε την μπαταρία γιατί τότε θα απαιτούνταν δεκάδες χιλιάδες λίτρα νερού και αρκετές ώρες για την κατάσβεση.

Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς ερευνώνται από το Πυροσβεστικό Σώμα, ενδέχεται όμως να οφείλεται είτε σε βραχυκύκλωμα είτε στο καλώδιο φόρτισης.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στοX(Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.