Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Παρέμβαση στη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού της Πολιτικής Προστασίας έκανε ο Σύλλογος...

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού της Πολιτικής Προστασίας έκανε ο Σύλλογος Τσακού

Ουσιαστική παρέμβαση στη συνεδρίαση  του Τοπικού Συντονιστικού της Πολιτικής Προστασίας, έκανε ο Σύλλογός μας υποδεικνύοντας τα πιθανά προβλήματα με το ρέμα που ξεκινά από τον Υμηττό ανάμεσα από τον Δημόκριτο και το κοιμητήριο, κατεβαίνει την Λ. Κατσώνη , την Κυκλάδων σε επαφή με το 3ο Δημοτικό και καταλήγει στο ρέμα της Παπαφλέσσα μέχρι την Μεσογείων στην Τόμπρα.

Το δεύτερο ρέμα ανάμεσα Αγίου Ιωάννου και Αιγαίου Πελάγους.

Πριν χρόνια είχε πλημμυρίσει το ισόγειο της Βιβλιοθήκης. Ιδιαίτερα προβλήματα έχει και η Μεσογείων.

Επιπλέον επισημάνθηκε η έλλειψη τοιχίου κατα μήκος της Κριεζώτου προς τον Χολαργό, με αποτέλεσμα την διαύρωση του Λόφου Τσακού.

Απέναντι στην μετάθεση ευθυνών από υπηρεσία σε υπηρεσία και στη λογική του εκπροσώπου της Περιφέρειας ”να αρκεστούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε με τα μέσα που έχουμε¨απαιτήσαμε την χρηματοδότηση του Δήμου, την στελέχωση των Υπηρεσιών, την υποχρέωση της Περιφέρειας και του Κράτους.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.