Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απίστευτος Φωστήρας από 0-2 νίκησε 3-2 την Αγία Παρασκευή που «βράζει» με...

Απίστευτος Φωστήρας από 0-2 νίκησε 3-2 την Αγία Παρασκευή που «βράζει» με την διαιτησία

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο Φωστήρας που αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Αγία Παρασκευή στο α’ μέρος, πέτυχε την ανατροπή επικρατώντας στην επανάληψη με 3-2 κάνοντας το 2Χ2.

Ο Φονέας απέδειξε ότι θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να δημιουργήσει ένα απόρθητο κάστρο που θα του δώσει το εισιτήριο της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες.

Από την άλλη η Σάντα έχει τρομερά και φριχτά παράπονα από το διαιτητή, Χριστοδούλου, αφού υψηλόβαμθα στελέχη θεωρούν ότι ο Έλληνας ρέφερι έκανε ό,τι μπορούσε για να χάσει η ομάδα τους.

Αρχικά εστιάζουν τα παράπονα τους στη φάση του 34 όπου ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Ε. Πατρίκιο και ενώ το σκορ ήταν 0-1, ενώ θεωρούν ότι κακώς ακυρώθηκε γκολ του Μούζου στο 37. Παράλληλα τονίζοντας ότι στη φάση του 2-2 που ισοφάρισε ο Φωστήρας έχει γίνει διπλό φάουλ στην αρχή της φάσης. Τα παράπονα κορυφώθηκαν στο τρίτο γκο που πέτυχε ο Φωστήρας αφού οι μελανόλευκοι θεωρούν ότι ο σκόρερ Καλογερόπουλος πέτυχε τέρμα με το χέρι. 

Όσον αφορά τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 29′ με τον Σινομάτι, για να φτάσουμε στο 32′ όπου ο Πλουμάτος σε τετ α τετ με πλασέ είχε δοκάρι. Στο 34′ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπερνιδάκη με τον Ε. Πατρίκιο στο 44′ να πετυχαίνε το 0-2 και να βάζει δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο 50′ ο Μπερνιδάκης με κεφαλιά είχε τρίτο δοκάρι για τον Φωστήρα, που μείωσε στο 59′ με ατομική ενέργεια και σουτ του Λιμήτσιου. Στο 57′ ήταν η σειρά του Κραψίτη να ολοκληρώσει το… κρεσέντο των δοκαριών για τον Φωστήρα. Στο 76′ ο Μπερνιδάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κραψίτη έκανε το 2-2, με τον Καλογερόπουλο στο 83 με κεφαλιά εξ επαφής να γράφει το τελικό 3-2. 

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Μωυσιαδη και Βλατάκη.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν) Πρίντεζης, Κολλιας, Καραμπάγιας (46′ Καλογερόπουλος), Ανδριόπουλος, Λώλος (73′ Σουλελές), Κατσάρας (57′ Δάρρας), Λιμήτσιος (88′ Μπιλικαϊδης), Κατίδης, Μπερνιδάκης, Πλουμάτος, Κραψίτης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Κουσάνας) Κοντουρας, Πατρίκιος Γ., Αλικάι, Χατζής, Μαλέλι, Τσινιας (60′ Μαρίνης), Χατιγια (46′ Σπυρόπουλος), Στυλιανόπουλος, Μουζος, Πατρίκος Ε., Σινοματι (62′ Αγγελόπουλος). 

Πηγή: soccerlive.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.