Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Παρασκευή 20/9

– Κλειστή η οδός Ειρήνης, από Πελοποννήσου μέχρι Μεσογείων, τμηματικά και από τις 07:00 έως 15:30 λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών το κλείσιμο της οδού παρατείνεται μέχρι τις 18:00. Μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι το επόμενο πρωί η οδός παραμένει ανοιχτή. Παρακαλούνται οι παρόδιοι κάτοικοι και διερχόμενοι να ελέγχουν τις ειδοποιήσεις επί της οδού για τους περιορισμούς στάθμευσης. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται ως εξής: από την οδό Ειρήνης, αριστερά στην οδό Πελοποννήσου, δεξιά στην οδό Αγίας Λαύρας, αριστερά στην οδό Μακεδονίας, δεξιά στην οδό Ηπείρου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή συμφόρησης στο φωτεινό σηματοδότη στη συμβολή των οδών Αιγαίου Πελάγους και Ελβετίας η διέλευση από την οδό Έαρος προς Μακεδονίας μέσω της οδού Ειρήνης θα επιτρέπεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.


Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.