Γ. Σταθοπουλος: Οι Δημοτικές αρχές έχουν συνέχεια – Η πολιτική δεν είναι εμφύλιος

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ.Παρασκευης για απολογισμό έργου  του έτους 2023,έγινε με μικρή εκπροσώπηση  συλλόγων της πόλης και με παρουσία λίγων πολιτών.

Από την πλευρά μας,πέραν της επισήμανσης των ευθυνών του Κεντρικού κράτους για την υποχρηματοδότηση της Αυτοδιοίκησης,επιδιώξαμε να στείλουμε μήνυμα ηπιότητας και συναίνεσης.
Οι Δημοτικές αρχές έχουν πάντοτε συνέχεια και η πολιτική δεν πρέπει να είναι εμφύλιος.

Υπενθυμίσαμε πόσα πολλά έργα παρέλαβε ο κ. Ζορμπας δημοπρατημένα δηλ. έτοιμα να υλοποιηθούν, από την Δημαρχία Σταθόπουλου το 2019.
Αντίστοιχα ο κ. Μυλωνάκης παρέλαβε από τον κ. Ζορμπα το 2023 αρκετές μελέτες οπως της ανάπλασης της οδου Αγ. Τριαδος, ανέγερσης παιδικού σταθμού στην οδό Ρόδων, μελέτη Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας-ΣΒΑΚ κ.α.

Παρέλαβε, επίσης, ολοκληρωμένα η δημοπρατημένα η ολοκληρωμένα έργα όπως:
Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, εργολαβία για τα Σχολεία 500.000€, Κολυμβητήριο, αναβάθμιση ΚΑΠΗ Τσακου, ανάπλαση οδου Ειρήνης με ασφαλτόστρωση, ανάπλαση Πλ.Αγίου Ιωάννου,
Δημαρχείο, νεο Παιδ. σταθμό στα Πευκακια, αναβάθμιση Πολιτικής Προστασίας, Αναβάθμιση φωτισμού Πλατειών με LED,νέο στόλο αυτοκινήτων, smart cities, ανάπλαση Ιολα, κατασκευή Πλατειας Ηλιακη, ανάπλαση Πλατείας οδών Βενιζελου- Ναπ. Ζερβα, κτιριο Μαραμαθα κ.α.).

Ο κ. Ζορμπας, που έκανε πολλά λάθη και σε επίπεδο συμπεριφοράς και διαχείρισης θεμάτων και ιδιαίτερα εμείς συγκρουστηκαμε μαζί του σκληρά και ανυποχώρητα, κινήθηκε στην λογική πως όλα τα έκανε σωστά, ο δε κ. Μυλωνακης σταθερά στην πλήρη αμφισβήτηση του προκατόχου του, τον οποίο πρόσφατα απεκάλεσε «καταστροφέα της πόλης», αλλά και με απρεπή αναφορά σε υπόθεση που ερευνάται.
Απο την πλευρά μας θα επιμείνουμε στην επιδίωξη συννενοησης και συναίνεσης με την απαίτηση να συζητάμε τα σοβαρά θέματα του Δημου, χωρίς ειλημμένες αποφάσεις.

ΥΓ: Στην Αγία Παρασκευή ο κ. Ζορμπας (2010 και 2019) και ο κ. Μυλωνακης (2023),αναλαμβάνοντας τον Δήμο δημιούργησαν και οι δυο τοξικό κλίμα.
Πρώτη προσπάθεια, και των δυο παρα το ότι είχαν εκλεγεί , ήταν να μηδενίσουν τις Δημοτικές αρχές που διαδέχθηκαν.
Δεν συμφωνούμε καθόλου με αυτές τις λογικές.

ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.