Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Ιδρύθηκε στη πόλη μας ο νέος σύλλογος Λαογραφικός – Χορευτικός Τσακού ...

Ιδρύθηκε στη πόλη μας ο νέος σύλλογος Λαογραφικός – Χορευτικός Τσακού Αγίας Παρασκευής «Οι Φιλοχορευτές»

Την Δευτέρα,16 Σεπτεμβρίου 2024, συγκεντρώθηκαν τα καταστατικά μέλη, φίλοι και μέλη των τμημάτων χορού, Παραδοσιακών και Latin  του νέου Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΧΟΡΕΥΤΕΣ», σε ταβέρνα της περιοχής του Τσακού.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η πρώτη  εναρκτήρια επικοινωνία μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων και η επικύρωση της εκλογής του προσωρινού Δ.Σ., από τα ιδρυτικά μέλη.

Το νέο 7μελές Δ.Σ., απαρτίζεται :

Π. Πανουτσακόπουλος, ΠΡΌΕΔΡΟΣ

Σ. Δημαράκης: Αντιπρόεδρος

Ι. Κουτσουρά: Γεν. Γραμματέας

Λ. Ασημάκης: Έφορος Α

Μπ. Καραθανάσης: Έφορος Β

Άννυ Βετούλη: Υπεύθυνη Τμ. ΛΑΤΙΝ

Νάντα Καραμήτσου: Ταμίας.

Ο στόχος του νέου συλλόγου είναι η προβολή των παραδοσιακών χορών, των Λάτιν επίσης, η ανάδειξη θεμάτων παράδοσης και πολιτισμού και η συνεργασία με άλλους συλλόγους της πόλης με τους ίδιους στόχους και σκοπούς.

Ο σύλλογος θα συμμετέχει με το έμπειρο Τμήμα των παραδοσιακών χορών και τον για 20 χρόνια χοροδιδάσκαλο του, κ. Γιώργο Αντωνίου στις 5 Οκτωβρίου στις παραστάσεις των χορευτικών συλλόγων που διοργανώνει ο Δήμος.

Στην πιο πάνω συνάντηση παρεβρέθηκαν: Ο αντιδήμαρχος Σ. Παπαμιχαήλ, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος για τα θέματα της περιοχής του Τσακού, Πάνος Τσόκας.

Η κα. Ντίνα Μανωλοπούλου από τους Δεσμούς Αλληλεγγύης, ο κ. Μ. Κρασανάκης από τον Σύνδεσμο συνταξιούχων ΒΑ Αττικής ,η κ. Βασίλω Ιωάννου, από το Χοροστάσι και π Πρόεδρος Ηπειρωτών και ο γνωστός λαογράφος κ. Π. Μυλωνάς.

Ήταν μια ωραία βραδιά με ενθουσιασμό  για την νέα προσπάθεια, με κέφι και χορό με Παραδοσιακά τραγούδια. και Λάτιν ρυθμούς.

                                      ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ‘ΦΙΛΟΧΟΡΕΥΤΕΣ’

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.