Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ T.V «Βόμβα» Μυλωνάκη στην Ειδική Δημόσια συνεδρίαση: Παράνομες συνδέσεις στο ΔΕΔΔΗΕ, ανέλαβε ο...

«Βόμβα» Μυλωνάκη στην Ειδική Δημόσια συνεδρίαση: Παράνομες συνδέσεις στο ΔΕΔΔΗΕ, ανέλαβε ο εισαγγελέας

.

Γράφει η Λένα Μαρκή

Στην απόρροια της Ειδικής Δημόσιας συνεδρίασης και κατά την ομιλία του ο Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης τάραξε τα νερά με μια είδηση. Αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατούσε κατά την παραλαβή της διοίκησης του Δήμου και στα όσα σιγά σιγά έρχονται στην επιφάνεια και έχει να αντιμετωπίσει η τωρινή δημοτική Αρχή, μίλησε για παράνομες συνδέσεις στο ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, στο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου ξαφνικά πριν λίγους μήνες διαπιστώθηκε ότι το ρεύμα που υπήρχε ήταν παράνομα συνδεδεμένο! Κάποιος έδωσε την εντολή να γίνει αυτό δεν έγινε μόνο του, τόνισε ο Δήμαρχος. Το κτίριο αυτό βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων, μισθώθηκε επί θητείας της προηγούμενης δημοτικής Αρχής Ζορμπά και υπήρχε η πρόθεση να στεγαστούν μεταξύ άλλων και οι δημοτικές παρατάξεις αφού ανακαινιστεί.

Και σα να μην έφτανε αυτό, παράνομες συνδέσεις έχουν προκύψει στα διαμερίσματα-κληροδοτήματα του Δήμου στην οδό Αιγαίου Πελάγους. Όπως είπε ο κ. Μυλωνάκης, η ιστορία εκεί ξεκινάει από την εποχή του κ. Σταθόπουλου και υπήρχαν κι εκεί παράνομες συνδέσεις. Μάλιστα, αυτοί που διέμεναν στα διαμερίσματα έλεγαν ότι «πηγαίναμε στο Δήμο και λέγαμε μας κόβετε το ρεύμα και το συνέδεε ο Δήμος»!!!

 Σαφώς την υπόθεση έχει αναλάβει ο εισαγγελέας, ο οποίος κάλεσε τον κ. Μυλωνάκη για κατάθεση και προβλέπεται να κληθούν και οι πρώην Δήμαρχοι κ.κ. Σταθόπουλος και Ζορμπάς, ώστε να διερευνηθεί το ποιος έδωσε εντολή να γίνουν αυτές οι συνδέσεις.

Το ερώτημα είναι ποιος από το Δήμο έδωσε την αντίστοιχη παράνομη εντολή σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος; Ποιος ο λόγος της παρανομίας και γιατί δεν προέβη ο αρμόδιος στην νόμιμη διαδικασία σύνδεσης του ΔΕΔΔΗΕ; Πότε θα σταματήσει ο Δήμος να εκτίθεται από τις ανεύθυνες ενέργειες ορισμένων και πότε θα αρχίσουν αυτοί να τιμωρούνται;

Και βέβαια είναι υποχρέωση της δημοτικής Αρχής, όταν ανακαλυφθεί ο ένοχος, να τον δώσει στην δημοσιότητα όποιος κι αν είναι αυτός.

Η καταγγελία είναι καταγεγραμμένη στα τελευταία λεπτά του βίντεο της συνεδρίασης που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.