Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΟΔΑΠ Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων Δήμου Αγίας Παρασκευής 2024-2025

Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων Δήμου Αγίας Παρασκευής 2024-2025

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 17/9 και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά

Ανανεωμένα και εμπλουτισμένα, ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 16/9, τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Το φετινό πρόγραμμα έρχεται με αλλαγές, αποτέλεσμα της αξιολόγησης των αναγκών και των αιτημάτων των πολιτών, με στόχο να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, να  απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και να είναι προσαρμοσμένο στη σύγχρονη καθημερινότητα των δημοτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, τη φετινή χρονιά, τα προγράμματα του Δήμου  θα είναι οικονομικότερα καθώς θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, με τις ίδιες σταθερές συνδρομές, ενώ προστέθηκε το Σάββατο στις ημέρες γυμναστικής των ενηλίκων και επιμηκύνθηκε το ημερήσιο πρόγραμμα τις καθημερινές.

Η πλατφόρμα εγγραφής θα ανοίξει την Τρίτη 17/9/2024 και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να συνδεθούν, αλλά και δουν σχετικές πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής, πατώντας το ακόλουθο σύνδεσμο: https://demos365agpar.intellisoft.gr/ .

Επισημαίνεται πως όσοι έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά ως χρήστες στα προγράμματα του Δήμου, κατά την περυσινή περίοδο 2023-24, δεν απαιτείται να επανεγγραφούν, αλλά εισέρχονται απ’ ευθείας στο πρόγραμμα της επιθυμίας τους.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα αθλητικά προγράμματα αλλά και τη δυνατότητα διά ζώσης ενημέρωσης από τους προπονητές, για όσους το επιθυμούν.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ (Γυμναστική εφήβων, γυναικών & ανδρών)

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει pilates, yogalates, κυκλική προπόνηση, aerobic, dance fitness κλπ, πραγματοποιείται στην αίθουσα γυμναστικής του 2ου ορόφου της οδού Παπαρηγοπούλου 61, καθώς και στην πολλαπλή αίθουσα άθλησης και χορού του Αθλητικού Κέντρου στο τέρμα της οδού Νότου (κάτω από τις κερκίδες ποδοσφαίρου).

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στην αίθουσα χορού του 3ου ορόφου της οδού Παπαρηγοπούλου 61, καθώς και στην πολλαπλή αίθουσα άθλησης και χορού του Αθλητικού Κέντρου στο τέρμα της οδού Νότου (κάτω από τις κερκίδες ποδοσφαίρου).

Λάτιν & Ευρωπαϊκοί χοροί

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στην αίθουσα χορού του 3ου ορόφου της οδού Παπαρηγοπούλου 61, καθώς και στην πολλαπλή αίθουσα άθλησης και χορού του Αθλητικού Κέντρου στο τέρμα της οδού Νότου (κάτω από τις κερκίδες ποδοσφαίρου).

Η εγγραφή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στα προγράμματα εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του αθλούμενου. Οι νέοι συμμετέχοντες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια δοκιμαστική συμμετοχή.

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

Την Τρίτη 17/9, Τετάρτη 18/9 και Πέμπτη 19/9 από 17:00-20:00μ.μ οι προπονητές αντισφαίρισης, θα βρίσκονται στην Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αθλητικού Κέντρου επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και τέρμα Νότου, για τη δια ζώσης ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα των όλων των τμημάτων (παιδικά- ενηλίκων, αρχάρια- προχωρημένα). Αφορά και τις εγγραφές για τα τμήματα Κοντοπεύκου που επανέρχονται.

Πιο ειδικά, την Τρίτη 17/9 θα μπορούν να προσέλθουν οι συμμετέχοντες των περυσινών τμημάτων τένις, ενώ την Τετάρτη 18/9 & Πέμπτη 19/9 θα προσέλθουν οι νέοι ενδιαφερόμενοι.

Πριν την ηλεκτρονική εγγραφή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έρθουν σε συνεννόηση με τους προπονητές τένις για την διαθεσιμότητα των τμημάτων, ενώ δύνανται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εφόσον έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους. Δεν παρέχεται δοκιμαστική παρακολούθηση μαθήματος τένις.

ΡΥΘΜΙΚΗ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Την Δευτέρα 16/9 οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται να συναντηθούν δια ζώσης με την προπονήτρια της ρυθμικής γυμναστικής ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, από τις 16:30-18:00μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο περιοχής Κοντοπεύκου και από τις 18:30-20:00 μ.μ. στην αίθουσα ρυθμικής γυμναστικής του Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου. Την Τρίτη 17/9 η προπονήτρια θα βρίσκεται στην αίθουσα ρυθμικής γυμναστικής του Α.Κ Νότου από τις 17:00-20:00.

Αντίστοιχα την Δευτέρα 16/9 & Τρίτη 17/9 από τις 17:00-20:00 μπορούν να συναντηθούν δια ζώσης με την προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής ΝΑΝΤΙΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΤΣΑ που θα βρίσκεται στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής (κάτω από της κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου), σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα της ενόργανης γυμναστικής στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής:
https://www.agiaparaskevi.gr/portal/o-dimos/athlitika-programmata

Η ηλεκτρονική εγγραφή θα ολοκληρωθεί μετά από τελική συνεννόηση των γονέων με τις προπονήτριες, για την τοποθέτηση των παιδιών τους στα τμήματα, με βάση την ηλικιακή ομάδα και το επίπεδο.

Οι νέοι συμμετέχοντες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια δοκιμαστική συμμετοχή, λόγω περιορισμένων θέσεων συμμετοχής.

Από την Τετάρτη 18/9 συστήνεται, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στην ώρα του αντίστοιχου τμήματος του αναρτημένου προγράμματος στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής:
https://www.agiaparaskevi.gr/portal/o-dimos/athlitika-programmata

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Τα παραπάνω προγράμματα θα πραγματοποιηθούν μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου προς τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ:.210-6002223 (εσωτ.1 & 2) Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 08:00 – 15:00 καθώς και στο mail: sports@agiaparaskevi.gr

ΚΑΡΑΤΕ

Το πρόγραμμα Καράτε είναι ένα νέο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου προς τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ:.210-6002223 (εσωτ.1 & 2) Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 08:00 – 15:00 καθώς και στο mail: sports@agiaparaskevi.gr

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.