Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όργια ο Σινομάτι και 5-0 η Αγία Παρασκευή κόντρα στον Διαγόρα Αιγάλεω

Όργια ο Σινομάτι και 5-0 η Αγία Παρασκευή κόντρα στον Διαγόρα Αιγάλεω

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέτρο Σινομάτι η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 5-0 του Διαγόρα Αιγάλεω και μπήκε με το δεξί στην Α’ ΕΠΣΑ στην επανεμφάνιση της μετά από τρια χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο υψηλοσωμος άσος πέτυχε χατ-τρικ (35,44, 69′) και ήταν αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος του αγώνα. Στο 6′ με σουτ και στο 89′ με σουτ βρήκε δίχτυα και ο Ε. Πατρίκιος.Ο Σινομάτι στο 37′ είχε δοκάρι σε σουτ. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα δεκα λεπτά για να προηγηθούν διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι. Διαιτητής ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Τραντα και Τζανη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Κουσάνας) Κουντουράς, Πατρίκος Γ., Αλικάι, Χατζής, Μεσούλι, Τζελι (76′ Τσινιας), Χατιγια (50 Σπυρόπουλος), Στυλιανόπουλος, Μούζος (61′ Μήτσης), Πατρίκιος, Σινομάτι (76′ Αγγελόπουλος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Στέλιος Γιάκας) Τελατινίδης, Αγγελόπουλος, Γριμάνης, Σουλοβάρι, Ντερτίλης (70′ Μπιλικαϊδης), Μπριστογιάννης (80′ Λένια), Τσοπανάκος (70′ Μπιαζης), Μίχας, Βάρκας (46′ Κολοβός), Μποζάς (60′ Βασίλι), Κλάψας.

Πηγή: soccerlive.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.