Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Αποτελέσματα 2ης Φάσης εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς...

Αποτελέσματα 2ης Φάσης εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς για το Σχολικό έτος 2024-2025

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι με την απόφαση 160/2024 του Δημοτικού Συμβουλίου

για τους  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ολοκληρώθηκε

η 2η φάση εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το σχολικό έτος 2024-2025 .

Οι γονείς/κηδεμόνες που η αίτησή τους περιλαμβάνεται  στον πίνακα επιτυχόντων σύμφωνα με τους Όρους Φιλοξενίας 2024-2025 (Αρ. 17 παρ. 2) θα πρέπει έως 16/09/2024  να αποστέλλουν email στη Γραμματεία των Παιδικών Σταθμών (paidikos.stathmos@agiaparaskevi.gr) στο οποίο θα αναφέρουν ότι αποδέχονται την εγγραφή του παιδιού τους (Ονοματεπώνυμο & Σταθμό). Σε περίπτωση μη αποδοχής της θέσης οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να αποστείλουν αντίστοιχο email μη αποδοχής φιλοξενίας.

Επισυνάπτονται τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΦΑΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ 2024-2025

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.