Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Αγία Παρασκευή η πόλη μας “H πόλη μας” : Πραγματική ενημέρωση θα κάνει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης...

“H πόλη μας” : Πραγματική ενημέρωση θα κάνει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης;

Δυο σημαντικά έργα, τα οποία δημοπρατήθηκαν επί της δικής μας θητείας και τα παραδώσαμε για απλή υλοποίηση στη σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Μυλωνάκη, είναι η μεγάλη εργολαβία των 500.000 ευρώ για στοχευμένες παρεμβάσεις στα σχολεία της πόλης και η εργολαβία για συντήρηση των Παιδικών Χαρών ύψους 200.000 ευρώ. Οι εργασίες και για τις δυο ξεκίνησαν με μεγάλη καθυστέρηση, κάτι για το οποίο θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης μέχρι σήμερα κινείται με έργα που ξεκίνησαν από εμάς ή με έργα που του παραδώσαμε έτοιμα για να τα ξεκινήσει. Στον Προϋπολογισμό που συνέταξε ο ίδιος για το 2024, απουσιάζει ακόμη έστω και  πρόβλεψη για κάτι νέο για φέτος ή με πρόβλεψη για του χρόνου. Ίσως ήταν απασχολημένος να φροντίζει τις απευθείας αναθέσεις που  είχε σκοπό να δώσει. Μάλλον γι΄ αυτό αφαίρεσε γρήγορα και τα χρήματα που είχαν προβλεφθεί για την καθημερινότητα των σχολείων (150.000 ευρώ περίπου), που τα διέθεσε για άλλες «ανάγκες».

Αλήθεια, ο εργολάβος στον οποίο δόθηκαν από τον Δήμαρχο με απευθείας ανάθεση 270.000 ευρώ καθώς και παράταση για την ανάπλαση της παλιάς Παιδικής Χαράς στην πλατεία του Αη Γιάννη, σε ποιο στάδιο εργασιών βρίσκεται; Ή μήπως δεν ξεκίνησε ακόμη ενώ τελειώνει η παράταση;

Η Δημοτική Αρχή έχει ήδη 9 μήνες θητείας, πρέπει πλέον να δίνουν απαντήσεις ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοί του, μόνο η αυτάρεσκη συνεχής υπερπροβολή του Δημάρχου στα ΜΜΕ δεν λύνει τα προβλήματα της πόλης. Μήπως κάποια στιγμή να ενημερώσει τους δημότες πόσο μας κοστίζει η διαφήμιση αυτή;

Βασίλης Σάρκουλας

πρ. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.