Τον προστάτη τους Αγ. Νικήτα τον Γότθο θα τιμήσουν οι Έφεδροι Αξιωματικοί στις 15/9

Τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγ. Νικήτα του Γότθου, Προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών, θα τιμήσουν οι Έφεδροι Αξιωματικοί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 7:30΄έως 9:30΄στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντάνασσας, στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (Στρατόπεδο Παπάγου). 

Όσα μέλη μας  από την Αγ. Παρασκευή επιθυμούν να παραστούν στη Θεία λειτουργία θα πρέπει να το δηλώσουν στο seanaa.gr@gmail.com ή στο tbrianis@gmail.com μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 09-09-2024 και ώρα 20.00′, προκειμένου να εκδοθεί η σχετική άδεια εισόδου στο στρατόπεδο.  Απαραίτητα εκτός από το ονοματεπώνυμο και ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας.

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ                                        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.