Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΔΕ Εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΕΔΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΕΔΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

ΚΕΔΕ: “Επανεκκίνηση με Ισχυρούς Δήμους – Διαρκώς Δίπλα στον Πολίτη”

Πρωτοποριακή Παρουσία στη ΔΕΘ και Νέα Πλατφόρμα Διαβούλευσης για το Ετήσιο Συνέδριο

Λ.Κυρίζογλου: Μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη την επανεκκίνηση των Δήμων μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η ΚΕΔΕ, το σπίτι των αιρετών της αυτοδιοίκησης, είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της χώρας. Με πρωτοποριακές θέσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, η ΚΕΔΕ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, ενισχύοντας τη φωνή της αυτοδιοίκησης και επιδιώκοντας διαρκώς την ενότητα, τη διαφάνεια και τη συνεργασία.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.