Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σφοδρό τρακάρισμα με ποδηλάτη σοβαρά τραυματισμένο στη Λ. Μεσογείων & Αγ. Παρασκευής...

Σφοδρό τρακάρισμα με ποδηλάτη σοβαρά τραυματισμένο στη Λ. Μεσογείων & Αγ. Παρασκευής προ ολίγου

Photo by aparaskevi-images.gr

Διερχόμενο ΙΧ όχημα παρέσυρε άνδρα ποδηλάτη στη συμβολή των οδών Λ. Μεσογείων και Αγίας Παρασκευής, απέναντι από την ομώνυμη εκκλησία. Το όχημα εγκατέλειψε τον ποδηλάτη σοβαρά τραυματισμένο και γεμάτο αίματα στο οδόστρωμα.

Στο συμβάν που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 4/9/2024 λίγο πριν τις 10:00μμ, άμεσα προσήλθε όχημα της Αστυνομίας, ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ που έφτασε με σημαντική καθυστέρηση. Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο τραυματίας διεκομίσθη στο εφημερεύων νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό ο οδηγός του υπαίτιου οχήματος συνελήφθη στη συνέχεια και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη και ότι χτύπησε κάποιον.

Photo by aparaskevi-images.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.