Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Θύμα ξυλοδαρμού εργαζόμενος σε ΚΕΔΑΣΥ της Αγίας Παρασκευής – Ο Δήμος καταδικάζει...

Θύμα ξυλοδαρμού εργαζόμενος σε ΚΕΔΑΣΥ της Αγίας Παρασκευής – Ο Δήμος καταδικάζει κάθε μορφή βίας

Άγνωστοι εισέβαλαν σε κτήριο του δήμου Αγίας Παρασκευής και ξυλοκόπησαν έναν εργαζόμενο του τμήματος του ΚΕΔΑΣΥ σύμφωνα με πληροφορίες από το alfavita.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άγνωστοι φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα και εισέβαλαν στο κτήριο της πολεοδομίας του δήμου Αγίας Παρασκευής. Ανέβηκαν στον τελευταίο όροφο του κτηρίου, επί της Λεωφόρου Μεσογείων, όπου στεγάζεται η υπηρεσία ΚΕΔΑΣΥ και ξυλοκόπησαν εργαζόμενο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι φώναζαν «παιδεραστές» καθώς κατευθύνονταν στο συγκεκριμένο γραφείο.

Θέση για το περιστατικό πήρε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρότι διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για υπάλληλο του Δήμου:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας εις βάρος οποιουδήποτε συμπολίτη μας »

Την κατηγορηματική του καταδίκη για το περιστατικό βίας που σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, εις βάρος υπαλλήλου του ΚΕΔΑΣΥ, εκφράζει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Διευκρινίζεται πως το θύμα δεν είναι υπάλληλος του Δήμου, αλλά ανήκει στο προσωπικό του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης, το οποίο συστεγάζεται με υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σε κτίριο επί της Μεσογείων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το οικείο Αστυνομικό Τμήμα το οποίο και έχει αναλάβει τη σχετική έρευνα.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.